Juego de pistas Detectivity Safari (CAT)

3-6 AÑOS

No Disponible

Juego de pistas Detectivity Safari (CAT)

5,95 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)
Joc de pistes descarregable e imprimible pensat tant per a festes d'aniversari com per una tarda entre amics, on els nens i nenes passaran una estona molt divertida buscant animals de la Sabana per tota la casa a la vegada que aprendran curiositats respecte als animals que han de cercar.

Un cop facis el pagament, el joc estarà disponible a l'àrea client de la botiga DETECTIVITY. Per descarregar-lo has d'accedir a https://www.detectivity.es/login amb els teus credencials. Un cop identificat, hauràs d'accedir a l'apartat Productes Digitals on els jocs adquirits estaran disponibles per a descarregar.DESCRIPCIÓ DEL JOC

Joc de pistes descarregable e imprimible pensat tant per a festes d'aniversari com per una tarda entre amics, on els nens i nenes a més d'aprendre algunes curiositats de la Sabana, passaran una estona entretinguda buscant algun d'ells animals més característics d'aquesta zona.

IDIOMA
Català.

EDAT RECOMANADA
Aquest joc està pensat per a nens i nenes d'entre 3 i 6 anys.
En aquestes edats, la participació d'adults és elevada si bé és recomanable que els participants llegeixin les proves per així treballar la lectoescriptura.

NUMERO DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants tot i que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això si, que el joc disposa de quatre diplomes.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc lúdic i educatiu.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'unes 20 pàgines aproximadament. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació del mateix si el mètode de pagament escollit és transferència bancària.

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Bloc per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity.