Juego de pistas Detectivity Jungle (CAT)

10-11 AÑOS

No Disponible

Juego de pistas Detectivity Jungle (CAT)

7,95 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)
Joc de pistes descarregable e imprimible pensat per jugar per a festes d'aniversari com per una tarda entre amics, on els nens i nenes a més d'aprendre algunes curiositats de la selva, passaran una estona molt divertida.

Un cop facis el pagament, el joc estarà disponible a l'àrea client de la botiga DETECTIVITY. Per descarregar-lo has d'accedir a https://www.detectivity.es/login amb els teus credencials. Un cop identificat, hauràs d'accedir a l'apartat Productes Digitals on els jocs adquirits estaran disponibles per a descarregar.DESCRIPCIÓ DEL JOC
Joc de pistes descarregable e imprimible pensat per jugar per a festes d'aniversari com per una tarda entre amics, on els nens i nenes a més d'aprendre algunes curiositats de la selva, passaran una estona molt divertida. El joc consta de 8 pistes entre les que trobarem test de coneixements, mots encreuats, codis secrets, endevinalles, imatges amagades, etc.

IDIOMA
Català

EDAT RECOMANADA
Aquest joc està pensat per a nens i nenes d'entre 10 i 11 anys.
En aquestes edats, la participació d'adults en mitjana ja que els nens i nenes solen tenir un nivell d'autonomia considerable.

NOMBRE DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants, encara que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això sí, que el joc disposa de quatre diplomes.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc lúdic i educatiu.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'unes 20 pàgines aproximadament. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació del mateix (si el mètode de pagament escollit és transferència bancària).

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Bloc per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity.