Juego de pistas Detectivity Aniversari al parc (CAT)

6 - 9 AÑOS

No Disponible

Juego de pistas Detectivity Aniversari al parc (CAT)

7,95 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)
Joc de pistes descarregable e imprimible pensat tant per a festes d'aniversari com per una tarda entre amics, on els nens i nenes passaran una estona molt divertida buscant pistes per tota la casa.

Un cop facis el pagament, el joc estarà disponible a l'àrea client de la botiga DETECTIVITY. Per descarregar-lo has d'accedir a https://www.detectivity.es/login amb els teus credencials. Un cop identificat, hauràs d'accedir a l'apartat Productes Digitals on els jocs adquirits estaran disponibles per a descarregar.DESCRIPCIÓ DEL JOC

Joc de pistes pot baixar i imprimir pensat per a festes d'aniversari celebrades en un parc públic. El joc consta de 8 pistes que s'amaguen al tobogan, un fanal, un banc, el sorral, el gronxador, la font, la taula de celebració i la família de qui compleix anys. Hi ha laberints, imatges amagades, jocs d'agilitat visual, mots encreuats, endevinalles, codis secrets i paraules incompletes.

IDIOMA
Català.

EDAT RECOMANADA
Aquest joc està pensat per a nens i nenes d'entre 7 i 9 anys.
En aquestes edats, la participació d'adults en mitjana ja que els nens i nenes solen tenir un nivell d'autonomia considerable.

NUMERO DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants, tot i que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això si, que el joc disposa de quatre diplomes.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts. Català.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc principalment lúdic.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'unes 8 pàgines aproximadament. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació del mateix (si el mètode de pagament escollit és transferència bancària).

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Bloc per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity.