Juego de pistas Detectivity Carnaval (CAT)

6-9 AÑOS

No Disponible

Juego de pistas Detectivity Carnaval (CAT)

7,95 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)
Joc de pistes descarregable e imprimible pensat per carnaval entre amics on els nens i les nenes hauran de buscar pistes arreu del recinte on es desenvolupa el joc.

Un cop facis el pagament, el joc estarà disponible a l'àrea client de la botiga DETECTIVITY. Per descarregar-lo has d'accedir a https://www.detectivity.es/login amb els teus credencials. Un cop identificat, hauràs d'accedir a l'apartat Productes Digitals on els jocs adquirits estaran disponibles per a descarregar.DESCRIPCIÓ DEL JOC
Joc de pistes descarregable e imprimible pensat per a festes entre amics, on els nens i les nenes hauran de buscar les pistes per la casa, a mesura que vagin resolent les proves proposades. El joc consta de 8 pistes. Hi ha codis secrets, sèries de colors, sopes de lletres, missatges amagats, endevinalles, cançons amb paraules amagades i mots encreuats. És un joc que pot ser jugat en tot tipus de recinte.

IDIOMA
Català.

EDAT RECOMANADA
Aquest joc està pensat per a nens i nenes d'entre 6 i 9 anys.
En aquestes edats, la participació d'adults en mitjana ja que els nens i nenes solen tenir un nivell d'autonomia considerable.

NUMERO DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants tot i que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això si, que el joc disposa de quatre diplomes.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc principalment lúdic.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'unes 20 pàgines aproximadament. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació del mateix (si el mètode de pagament escollit és transferència bancària).

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Bloc per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity.