Juego de pistas Detectivity Instagramers (CAT)

12 - 14 AÑOS

Juego de pistas Detectivity Instagramers (CAT)

11,95 €

Producto Descatalogado - (Imp. Incluidos)Joc de pistes descarregable e imprimible pensat per estones de lleure d'adolescents.

Un cop facis el pagament, el joc estarà disponible a l'àrea client de la botiga DETECTIVITY. Per descarregar-lo has d'accedir a https://www.detectivity.es/login amb els teus credencials. Un cop identificat, hauràs d'accedir a l'apartat Productes Digitals on els jocs adquirits estaran disponibles per a descarregar.DESCRIPCIÓ DEL JOC
Joc de pistes descarregable e imprimible pensat per a moments de diversió d'adolescents.

El joc consta de 10 pistes. Hi ha codis secrets, sopes de lletres, missatges amagats, endevinalles, mots encreuats i consultes a les xarxes socials d'alguns protagonistas.

IDIOMA
Català.

EDAT RECOMANADA

Aquest joc està pensat per a joves entre 12 i 14 anys. En aquestes edats, la participació d'adults en mínima

NUMERO DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants, encara que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això si, que el joc disposa de quatre diplomes.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc lúdic.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'unes 20 pàgines aproximadament. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació del mateix (si el mètode de pagament escollit és transferència bancària).

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Bloc per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity.