Juego de pistas Detectivity Barcelona (CAT)

7-11 AÑOS

No Disponible

Juego de pistas Detectivity Barcelona (CAT)

7,95 €

Producto Descatalogado - (Imp. Incluidos)Joc de pistes descarregable e imprimible pensat per conèixer els llocs i els edificis més emblemàtics de Barcelona. Si tens previst viatjar a Barcelona o simplement vols conèixer millor la teva ciutat, aquest és el teu joc!

Un cop facis el pagament, el joc estarà disponible a l'àrea client de la botiga DETECTIVITY. Per descarregar-lo has d'accedir a https://www.detectivity.es/login amb els teus credencials. Un cop identificat, hauràs d'accedir a l'apartat Productes Digitals on els jocs adquirits estaran disponibles per a descarregar.DESCRIPCIÓ DEL JOC

Joc de pistes descarregable e imprimible pensat per conèixer els llocs i els edificis més emblemàtics de Barcelona. Si tens previst viatjar a Barcelona o simplement vols conèixer millor la teva ciutat, aquest és el teu joc!

IDIOMA
Català.

EDAT RECOMANADA
Aquest joc està pensat per a nens i nenes d'entre 7 i 11 anys.
En aquestes edats, la participació d'adults és elevada. Recomanem que els participants llegeixin les proves per així treballar la lectoescriptura.

NÚMERO DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants tot i que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això si, que el joc disposa de quatre diplomes.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc lúdic i educatiu.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'unes 20 pàgines aproximadament. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació del mateix si el mètode de pagament escollit és transferència bancària.

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Blog per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity.