Juego de pistas Detectivity Sirenes (CAT)

6-9 AÑOS

Juego de pistas Detectivity Sirenes (CAT)

7,95 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)Joc de pistes descarregable e imprimible pensat tant per a festes d'aniversari com per tardes entre amics amb el que els nens passaran una estona divertida buscant pistes fins a cercar el Castell amagat de les Sirenes.

Un cop facis el pagament, el joc estarà disponible a l'àrea client de la botiga DETECTIVITY. Per descarregar-lo has d'accedir a https://www.detectivity.es/login amb els teus credencials. Un cop identificat, hauràs d'accedir a l'apartat Productes Digitals on els jocs adquirits estaran disponibles per a descarregar.DESCRIPCIÓ DEL JOC
Joc de pistes descarregable e imprimible pensat tant per a festes d'aniversari com per tardes entre amics amb el que els nens passaran una estona divertida buscant pistes per tota la casa.
El joc consta de 8 pistes. Hi ha laberints, imatges amagades i paraules incompletes.
Aquest és un joc que pot ser jugat en qualsevol espai interior o exterior.
La característica destacada del joc en versió catalana és que incorpora pistes que permeten als infants conèixer l'espai natural del Cap de Creus mentre juguen a cercar el Castell amagat de les sirenes.

IDIOMA
Català.

EDAT RECOMANADA
Aquest joc està pensat per a nens i nenes d'entre 6 i 9 anys.
En aquestes edats, la participació d'adults va en relació amb l'autonomia dels participants en la ressolució d'enigmes i en la cerca d'iformació complementaria per mitjans com poden ser lllibres, Google, …

NÚMERO DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants tot i que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això si, que el joc disposa de quatre diplomes.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc lúdic i educatiu.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'unes 20 pàgines aproximadament. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació del mateix si el mètode de pagament escollit és transferència bancària.

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Blog per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity.