Juego de pistas Detectivity Magic School Hogwarts (CAT)

8-10 AÑOS

No Disponible

Juego de pistas Detectivity Magic School Hogwarts (CAT)

7,95 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)
DESCRIPCIÓ DEL JOC

Joc de pistes per descarregar i imprimir pensat tant per a festes d'aniversari com per una tarda entre amics, on els nens i nenes hauran de resoldre alguns trucs de màgia fins a arribar a recompensa final i així, convertir-se en mestres de màgia. Aquesta edició incorpora pistes molt concretes del món de Harry Potter i l'escola de Màgia Hogwarts.

En aquest cas la recompensa son cartes d'invitació a Hogwarts i bitllets pel tren Hogwarts Express.
DESCRIPCIÓ DEL JOC

"Benvolguts detectius: Soc Harry Potter i seré l'encarregat d'acompanyar-vos en aquesta aventura de l'escola de Bruixeria de Hogwarts. Amb aquest joc, podreu esbrinar si esteu preparats per passar un curs en aquesta meravellosa escola."

Així comença el joc de pistes per descarregar i imprimir pensat tant per a festes d'aniversari com per una tarda entre amics, on els nens i nenes hauran de resoldre alguns trucs de màgia fins a arribar a recompensa final i així, convertir-se en mestres de màgia. Aquesta edició incorpora pistes molt concretes del món de Harry Potter i l'escola de Màgia Hogwarts. En aquest cas la recompensa son cartes d'adceptació a Hogwarts i bitllets pel tren Hogwarts Express.

IDOMA

Català.

EDAT RECOMANADA
Aquest joc està pensat per a nens i nenes d'entre 7 i 10 anys.

NÚMERO DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants tot i que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això si, que el joc disposa de quatre diplomes.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc lúdic.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'unes 13 pàgines aproximadament. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació del mateix si el mètode de pagament escollit és transferència bancària.

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Blog per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity.