Joc de pistes Detectivity Happy Christmas little version (CAT)

4-6 AÑOS

No Disponible

Joc de pistes Detectivity Happy Christmas little version (CAT)

5,95 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)
DESCRIPCIÓ DEL JOC
Joc de pistes per descarregar i imprimir pensat per les festes de Nadal. Els participants hauran de resoldre 8 enigmes fins a arribar a recompensa. En aquest cas, el joc es pot realitzar tant a casa com fora, ja que les pistes s'amaguen darrere d'objectes típics del Nadal.DESCRIPCIÓ DEL JOC

Joc de pistes per descarregar i imprimir pensat per les festes de Nadal. Els participants hauran de resoldre 8 enigmes fins a arribar a recompensa. En aquest cas, el joc es pot realitzar tant a casa com fora, ja que les pistes s'amaguen darrere d'objectes típics del Nadal.

IDIOMA

Català.

EDAT RECOMANADA
Aquest joc està pensat per a nens i nenes d'entre 4 i 6 anys.

NÚMERO DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants tot i que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això si, que el joc disposa de quatre diplomes.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc lúdic.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'unes 20 pàgines aproximadament. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació del mateix si el mètode de pagament escollit és transferència bancària.

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Blog per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity.