Detectivity Fútbol Champions (CAT)

7-11 AÑOS

No Disponible

Detectivity Fútbol Champions (CAT)

7,95 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)
DESCRIPCIÓ DEL JOC

Joc de pistes per descarregar i imprimir pensat per passar una estona molt divertida resolent enigmes relacionats amb el futbol. Poc a poc, els participants aniran aconseguint tot el necessari per començar un partit de futbol, a mesura que resolen els enigmes proposats. Els participants hauran de resoldre vuit enigmes fins arribar a la recompensa final. En aquest cas, el joc es pot realitzar tant a casa com en qualsevol altre lloc.DESCRIPCIÓ DEL JOC

Joc de pistes per descarregar i imprimir pensat per passar una estona molt divertida resolent enigmes relacionats amb el futbol. Poc a poc, els participants aniran aconseguint tot el necessari per començar un partit de futbol, a mesura que resolen els enigmes proposats. Els participants hauran de resoldre vuit enigmes fins arribar a la recompensa final. En aquest cas, el joc es pot realitzar tant a casa com en qualsevol altre lloc.

IDIOMA

Català.

EDAT RECOMANADA
Aquest joc està pensat per a participants de 7 o més anys.

NÚMERO DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants tot i que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això si, que el joc disposa de quatre diplomes.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc lúdic.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'unes 20 pàgines aproximadament. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació del mateix si el mètode de pagament escollit és transferència bancària.

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Blog per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity.