Joc de pistes Detectivity Reis 2022 (CAT)

FAMILIAR

Joc de pistes Detectivity Reis 2022 (CAT)

3,00 €

Producto Descatalogado - (Imp. Incluidos)Joc de pistes pot baixar i imprimir pensat per al dia de Reis. Els participants hauran de resoldre 3 enigmes i així arribar a les joguines i regals que Ses Majestats els Reis d'Orient els han deixat. Les joguines s'amaguen a la banyera, un armari i darrere d'una porta.

Una vez realices el pago, el juego estará disponible en el área cliente de la tienda DETECTIVITY. Para descargarlo tienes que acceder a https://www.detectivity.es/login con tus credenciales. Una vez identificado, tendrás que acceder al apartado Productos Digitales donde los juegos adquiridos estarán disponibles para su descarga.DESCRIPCIÓ DEL JOC
Joc de pistes pot baixar i imprimir pensat per al dia de Reis. Els participants hauran de resoldre 3 enigmes i així arribar a les joguines i regals que Ses Majestats els Reis d'Orient els han deixat. Les joguines s'amaguen al bany, un armari i darrere d'una porta.

LLENGUA

Català.

EDAT RECOMANADA
Joc familiar per al matí Màgica de Reis.

NOMBRE DE PARTICIPANTS
Pot participar tota la família.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc ràpid, l'objectiu és localitzar els regals i per tant, ha de ser un joc molt ràpid.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc lúdic.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. En aquest cas, hi ha 5 fitxes i una carta d'agraïment que Ses Majestats els Reis d'Orient deixen als nens de la casa.

CONSELLS

No oblideu visitar el nostre Bloc per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity. I a Youtube tenim un canal amb vídeos d'ajuda, experiències, etc ...