Joc de pistes Detectivity Carnaval (CAT)

8-10 AÑOS

No Disponible

Joc de pistes Detectivity Carnaval (CAT)

7,95 €

Producto Descatalogado - (Imp. Incluidos)
DESCRIPCIÓ DEL JOC

Joc de pistes descarregable e imprimible pensat per a festes de Carnaval, on els nens i les nenes hauran de buscar les pistes per la casa o per qualsevol altre recinte, a mesura que vagin resolent els enigmes proposats. El joc consta de 8 pistes. Hi ha codis secrets, sèries de colors, missatges amagats, endevinalles, joc de coordenades, dòmino de carnaval, ...DESCRIPCIÓ DEL JOC

Joc de pistes descarregable e imprimible pensat per a festes de Carnaval, on els nens i les nenes hauran de buscar les pistes per la casa o per qualsevol altre recinte, a mesura que vagin resolent els enigmes proposats. El joc consta de 8 pistes. Hi ha codis secrets, sèries de colors, missatges amagats, endevinalles, joc de coordenades, dòmino de carnaval, ...

IDIOMA
Català.

EDAT RECOMANADA
Aquest joc està pensat per a nens i nenes d'entre 8 i 10 anys.
En aquestes edats, la participació d'adults en mitjana ja que els nens i nenes solen tenir un nivell d'autonomia considerable.

NUMERO DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants tot i que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això si, que el joc disposa de quatre diplomes.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc principalment lúdic.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'unes 20 pàgines aproximadament. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació del mateix (si el mètode de pagament escollit és transferència bancària).

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Bloc per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity.