Joc de pistes Detectivity Superdad  (CAT)

Celebraciones Familiares

No Disponible

Joc de pistes Detectivity Superdad (CAT)

7,95 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)
Joc de pistes descarregable e imprimible pensat pel dia del pare. Els participants hauran de resoldre enigmes i així arribar a la recompensa final. En aquest cas, el joc es desenvolupa dins de casa i els objectes s'amaguen en espais o objectes típics d'una llar.

Un cop facis el pagament, i l joc estarà disponible a l'àrea client de la botiga DETECTIVITY . Per descarregar-has d'accedir ahttps://www.detectivity.es/login amb els teus credencials. Un cop identificat, hauràs d'accedir a l'apartat Productes Digitals on els jocs adquirits estaran disponibles per a baixar.DESCRIPCIÓ DEL JOC
Joc de pistes per descarregar i imprimir pensat pel dia del pare. Els participants hauran de resoldre enigmes i així arribar a la recompensa final. En aquest cas, el joc es porta a terme dins de casa i els objectes s'amaguen en espais o objectes típics d'una llar.

IDIOMA
Català.

EDAT RECOMANADA
Aquest joc està pensat per jugar en família, per tant, les pistes tenen dificultat mitjana. Hi haurà adults participant en la mateixa.

NOMBRE DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants, encara que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això sí, que el joc disposa de quatre trofeus. En aquest cas, un trofeu és particular per al pare i els altres tres per altres membres de la família.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc lúdic.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF 8 pàgines. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació de la mateixa si el mètode de pagament escollit és transferència bancària.

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Bloc per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity. I a Youtube tenim un canal amb vídeos d'ajuda, experiències, etc ...