Joc de pistes Detectivity Impostor (CAT)

+ 10 AÑOS

No Disponible

Joc de pistes Detectivity Impostor (CAT)

7,95 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)
DESCRIPCIÓ DEL JOC

Joc de pistes per descarregar i imprimir pensat per passar una estona molt divertida resolent enigmes fins a descobrir al tripulant imposotor. L'ajuda dels tripulants serà clau per saber en qui no podem confiar. En aquest cas, el joc es pot realitzar tant a casa com en qualsevol altre lloc.DESCRIPCIÓ DEL JOC

Joc de pistes per descarregar i imprimir pensat per passar una estona molt divertida resolent enigmes fins a descobrir al tripulant imposotor. L'ajuda dels tripulants serà clau per saber en qui no podem confiar. En aquest cas, el joc es pot realitzar tant a casa com en qualsevol altre lloc.

IDIOMA

Català.

EDAT RECOMANADA
Aquest joc està pensat per a participants de 10 o més anys.

NÚMERO DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants tot i que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això si, que el joc disposa de quatre recompenses.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc lúdic.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF de 7 págines. Contenen els jocs, quatre recompenses i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació del mateix si el mètode de pagament escollit és transferència bancària.

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Blog per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity.