Joc de pistes Mexican Food (CAT)

7-9 AÑOS

No Disponible

Joc de pistes Mexican Food (CAT)

7,95 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)
DESCRIPCIÓN DEL JUEGO

Juego de pistas descargable e imprimible pensado tanto para fiestas de cumpleaños, como para tardes entre amigos. Una aventura inolvidable donde los pequeños detectives, tendrán que ayudar a Antonio el Mariachi a recuperar los ingredientes necesarios para preparar el menú de la fiesta mejicana.DESCRIPCIÓN DEL JUEGO
Joc de pistes descarregable e imprimible pensat per a festes d'aniversari, com per tardes entre amics. Una aventura inoblidable on els petits detectius, hauran d'ajudar a Antonio el Mexicà a recuperar els ingredients necessaris per preparar el menú de la festa mexicana.

Per jugar tant a casa com en qualsevol altre lloc. El joc consta de 8 pistes. I cadascuna de les pistes a buscar és en realitat una recepta senzilla per preparar un autèntic sopar mexicà.

IDIOMA
Català

EDAT RECOMANADA
Joc pensat per nens i nenes d'entre 7 i 9 anys.
En aquestes edats, la participació de l'adult és menor ja que els participants es poden resoldre sols.

NOMBRE DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants tot i que es pot ampliar el nom de participants sense problema. Recordeu això si que el joc disposa de 4 invitacions.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DEL JOC
Aquest és un joc lúdic.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'uns 20 pàgines aproximadament. els jocs contenen 4 diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar quan s'hagi realitzat el pagament.

CONSELLS
No oblideu visitar el Nostre Blog per aconseguir més informació sobre l'organització dels Nostres jocs Detectivity.