Joc de pistes Detectivity Dia de Morts versió little (CAT)

5-6 AÑOS

No Disponible

Joc de pistes Detectivity Dia de Morts versió little (CAT)

5,95 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)
DESCRIPCIÓ DEL JOC
Joc de pistes per descarregar i imprimir pensat per a la nit més terrorífica de l'any: la nit de Morts, on els nens i nenes hauran de resoldre diversos enigmes fins a arribar a recompensa final i així, convertir-se en grans Detectius. Aquest joc té 8 pistes que els participants hauran de resoldre per aconseguir la seva recompensa. En aquest cas, el joc es pot realitzar tant a casa com fora, ja que les pistes s'amaguen darrere d'objectes típics de la nit de Halloween.DESCRIPCIÓ DEL JOC

Joc de pistes per descarregar i imprimir pensat per a la nit més terrorífica de l'any: la nit de Morts, on els nens i nenes hauran de resoldre diversos enigmes fins a arribar a recompensa final i així, convertir-se en grans Detectius. Aquest joc té 8 pistes que els participants hauran de resoldre per aconseguir la seva recompensa. En aquest cas, el joc es pot realitzar tant a casa com fora, ja que les pistes s'amaguen darrere d'objectes típics de la nit de Halloween.

IDIOMA

Català.

EDAT RECOMANADA
Aquest joc està pensat per a nens i nenes d'entre 5 i 6 anys.

NÚMERO DE PARTICIPANTS
De 2 a 4 participants tot i que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això si, que el joc disposa de quatre diplomes.

TEMPS DE JOC
Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DE JOC
Aquest és un joc lúdic.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'unes 20 pàgines aproximadament. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació del mateix si el mètode de pagament escollit és transferència bancària.

CONSELLS
No oblideu visitar el nostre Blog i el nostre canal de YouTube per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity.