Joc de pistes tarda al Circ (CAT)

5-6 AÑOS

No Disponible

Joc de pistes tarda al Circ (CAT)

5,95 €

Producto Disponible - (Imp. Incluidos)
DESCRIPCIÓ DEL JOC

"SÓC EN CLAUDI, EL MESTRE DE CERIMÒNIES D'AQUEST GRAN CIRC. FA POCS DIES HEM ARRIBAT A LA TEVA CIUTAT O POBLE I ESTEM PREPARANT UNA GRAN FUNCIÓ QUE NO DEIXARÀ NINGÚ INDIFERENT. ELS NOSTRES PROTAGONISTES HAN PERDUT ALGUNS OBJECTES QUE NECESSITEN PER A LA SEVA FUNCIÓ. M'AJUDEU A TROBAR-LOS?"DESCRIPCIÓ DEL JOC

"SÓC EN CLAUDI, EL MESTRE DE CERIMÒNIES D'AQUEST GRAN CIRC. FA POCS DIES HEM ARRIBAT A LA TEVA CIUTAT O POBLE I ESTEM PREPARANT UNA GRAN FUNCIÓ QUE NO DEIXARÀ NINGÚ INDIFERENT. ELS NOSTRES PROTAGONISTES HAN PERDUT ALGUNS OBJECTES QUE NECESSITEN PER A LA SEVA FUNCIÓ. M'AJUDEU A TROBAR-LOS?"

Així comença l'aventura del Joc de pistes descarregable i imprimible pensat per passar una estona molt divertida resolent enigmes relacionats amb el circ. Els participants hauran de resoldre 8 enigmes i així arribar a la recompensa final. En aquest cas, el joc es pot fer tant a casa com a qualsevol altre lloc.

IDIOMA

Català.

EDAT RECOMANADA

Aquest joc està pensat per a nens i nenes d'entre 5-6 anys.

NOMBRE DE PARTICIPANTS

De 2 a 4 participants, encara que es pot ampliar el nombre de participants sense problema. Recordar, això sí, que el joc disposa de quatre diplomes.

TEMPS DE JOC

Aquest és un joc d'una durada aproximada de 45 minuts.

ÀMBIT DEL JOC
Aquest és un joc lúdic.

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Els nostres productes són productes digitals. Els arxius descarregables són documents en format PDF d'unes 10 pàgines aproximadament. Contenen els jocs, quatre diplomes i les instruccions per a l'organització. La descàrrega del producte es pot realitzar un cop s'hagi realitzat el pagament o la confirmació de la mateixa si el mètode de pagament escollit és transferència bancària.

CONSELLS

No oblideu visitar el nostre Bloc per aconseguir més informació sobre l'organització dels nostres jocs Detectivity. I en Youtube tenim un canal amb videos d'ajuda, experiències, etc, ...